fredag 28 december 2012

God morgon och god fortsättning på er ....................

Igår kväll hade jag tänkt att jag skulle sitta och pyssla lite men herre min skapare så svårt det var , det fanns inte en enda gnutta inspiration ( gav jag bort den i julklapp eller vad hände ? )

Får väl ta mig en tur upp till Linda-Marie på Baronens Present och Hobby hon har fått in Magnolias nya papper och tidning , hon skriver att dessa papper är olika dom tidigare, så då blir man ju nyfiken
det är nog något nytt som behövs för att inspirationen skall komma åter eller vad tror ni ???????

Här kommer ett bra ha kort iallafall.....................





Kramar till er alla

//anneli

7 kommentarer:

  1. Vilket vackert kort, jag är också nufiken på dom nya papperna.
    Ha det så bra!!!!
    Kram Gunnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    SvaraRadera
  2. Den textstämpeln gillade jag... jo jag är oxå väldigt nyfiken på de nya papperen från Magnolia... behöver oxå lite ny inspiration. Önskar dig en härlig helg!!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Oj oj oj vad solen skiner idag. Man blir bländad. Och så det ser ut inomhus efter julfirandet. Måste nog ta fram dammvippa och dammsugare. Fy 17 !! Scraprummet == kaos.
    Ny a papper ?? Så roligt . Kram Eva

    SvaraRadera
  4. ¨Så härligt kort! Blir nyfiken på papperna dom får du visa. Har tidningen redan kommit ut! Kram Anneli

    SvaraRadera
  5. Hej Anneli!
    Jag tycker då inte det ser ut som du har "tappat" inspirationen:)) Sååå jättefint kort med vacker text och dekorationer:)) Nu väntar jag att få se de nya papprena:))

    Ha en fin helg
    Kramizar Marie

    SvaraRadera
  6. Japp så är det när inspirationen flyger iväg......lite shopping brukar få den att återkomma,hihi! Hoppas du fick med dig lite godsaker hem = är ganska säker på det =)
    Vilket härligt kort, den där ramen var skitsnygg!!! Underbar färg på pappret du använt, fräscht och härligt så här efter alla julkort man både gjort och sett! Superfin textstämpel....köpte aldrig den men har några andra fina därifrån som jag skall sätta fingrarna i jobb med framöver.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Ja ibland vill inte insperationen infinna sig men sedan då man lagt sig för kvällen kan man ligga och tänka på hur man skall göra nästa kort men då är det så dags att få ideér.
    Så fina ord i stämplen och ett vackert kort.
    Kram Ulla

    SvaraRadera