fredag 25 januari 2013

Hej på er..... i vinterkylan , -15 grader då biter det i kinderna ....................
Ni undrar väl vart jag tagit vägen...... det är bara så att scrappluster vill inte infinna sig ..................I morgon Lördag har vi årets första träff och jag hoppas att jag skall känna inspiration eller få inspiration när jag ser alla andra pyssla ................

Det här är allt jag lyckats knåpa ihop denna vecka ...................Kramar till er alla 
//anneli   

4 kommentarer:

 1. Jätte härligt kort , och man behöver inte alltid ha lust till bloggandet, det kommer när det kommer.
  Ha det så trevligt imorgon.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 2. Men detta var ju inget kul att din pyssellust flygit iväg, vad skall vi göra åt detta....och inte hjälpte mitt lilla brev heller då =)
  Jag hoppas och tror att när du får så trevligt sällskap och massa pysselsaker runt dig imorrn så kommer nog lusten i alla fall för en dag, jag skall hålla en tumme!!

  Du har i vart fall fått ihop detta kort, bättre ett än inget alls. Jag gillar när du gör sådär stora rosetter på dina kort, mycket effekt fullt! Sedan har du ju tagit ett snyggt papper i sig så detta kort är fulländat ändå tycker jag.
  Ha en jättefin dag imorrn!!
  kram

  SvaraRadera
 3. Hej Anneli!
  Hoppas verkligen att du får tillbaka din scraplust.... snart:))))) Men så kan det va ibland, denna veckan har inte jag heller gjort nåt i scrapväg.
  Jag gillade iallafall ditt kort du gjort. Vackert papper & dina rosetter är alltid så läckra. Texten är jättefin:))

  Hoppas nu ni får en jätte trevlig dag imorgon:))
  Hälsa Eva & Lena;)

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 4. Vilken idag idag och så mysigt vi hade.Tusen tack för lånet av dies, den var så fin, så den får jag inhandla när vi åker till Göterborg. Dina kort var så ljuvliga som du knåppade ihop idag.. Gillade allihopp...
  Kraaaaaaaaaaam Anneli

  SvaraRadera