fredag 11 januari 2013


Före tuppen , svårt att sova ...............................................

Nu på morgonen när jag tittade ut blev det stora ögon , så jul likt igen, det har nog kommit 2 dm snö i natt .............................................vet inte vad jag tycker om det egentligen hmmmmm , det jag tänker på är vägarna , tycker inte om att köra i vinterväglag annars är det rätt fint ute och framför allt ljusare .....................

Idag visar jag ett runt kort ................................


Den texten är väl bra ??????????????????????

Idag skall jag packa min väska, skall träffa likasinnade goa scrappkompisar i morgon , skall bli så kul ..........

Några av oss i detta gäng har bokat så vi ska åka till Göteborg på mässa i mars , vi har valt med övernattning så vi verkligen kan hänga på låset på Söndagen när mässan öppnar ............... Lördagen skall vi tillbringa på stan , det måste ju finnas scrappbutiker i Göteborg som har öppet på Lördagen ?????? tar gärna emot tips om vad och vilka ni tycker vi skall besöka på Lördagen ........så kul det skall bli.....................

Var rädda om er 
Kram 
//anneli   

5 kommentarer:

 1. Det här kortet var himla fiiint... härlig rosa färg!! Hoppas det blir en mysig träff i morgon!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken gulligt och romantiskt kort, älskar allt som händer på framsidan!!!!! Att det är runt gör ju inte saken sämre = jag älskar ju olika former =)
  Ja, den texten är bra = dock inte alltid helt enkel att leva efter men mycket nyttig att bli påmind om!
  Åh, vad kul att ni skall ta er till Göteborg! Det finns inte så jättemånga butiker med scrap tyvärr i götet. Det finns en som heter Inn-Ex (tror jag det stavas) den ligger på Östra Larmgatan som är strax i början på Avenyn. Det finns även en affär som heter Ciliinpapers.....den får man åka över bron för att hitta på Lantmätaregatan 11, dom är oxå med på mässan och har mycket fint och är superbra på förvaring!! Sen har vi ju oxå traditionsenliga Panduro =)
  Men förutom scrap finns ju massa andra härliga affärer att besöka!! Lagerhaus har ni säker där ni bor oxå, men den affären älskar jag att gå och kika i =)
  Ha en fin dag och kör försiktigt!
  kram Iffa

  SvaraRadera
 3. Wow vilket fint kort!! Blev jätteförtjust i Eiffeltornet..jättefin!!

  Kör försiktigt om du ska ut!


  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Hej Anneli!
  Sååååå vackert kort du gjort, läckert med rund form, me like:))
  Du har använt så vackra papper, blommor, dekorationer och diesen var ju urläcker:))) Texten är mycket bra!!!!! Inte alltid lätt att följa, men försöker så gott jag kan:)
  Vi fick oxå rätt så mycket snö inatt, men inte så mycket som ni fick. Visst blir det mycket ljusare:) Kör försiktigt om du ska ut.

  Jag tänkte oxå åka till mässan i Gtbg, hoppas vi kanske kan ses då:)) skulle vara jätte kul:))

  Hoppas ni får det trevligt imorgon och att ni hinner göra många fina alster:))))

  Må så gott och var rädda om varann:)
  Kramizar Marie

  SvaraRadera
 5. Mycket snyggt kort och så fint med ett runt kort härliga romantiska färger gillar texten mycket försöker eftersträva det så gott det går. Lite avis på dig som skall på mässa om du skall köra så får du göra det försiktigt och var rädd om dig.
  Kram Ulla

  SvaraRadera