onsdag 10 oktober 2012

Mera julkort....................Det var inga bra foton lite för ljust ...........................kantstansen jag använt ovan tycker jag blir dekorativt ......................

Jag är inte nöjd med min stämpelförvaring jag mottager gärna tips från er, har dom i plastfickor idag och pärmar , funderar att sätta dom i lådor så man kan ha dom flesta i en låda vad tror ni om det ???????????????? tipsa mig ...........................

Kram
//anneli   

10 kommentarer:

 1. Hej
  Vilka fina kort du gör, jag får så mycket inspiration av dig.

  Jag har mina stämplar i plastfickor för CD-skivor som jag har ställt i en låda, också för CD-skivor. Jag har stämplat upp motivet på cardstock och klippt till det så det fungerar som stöd i plastfickan. Det fungerar bra för mig.

  SvaraRadera
 2. Jätte fina kort!!!!

  Jag tycker det är sååå svårt att hitta en bra förvaring för mycket. Så jag har tyvärr inget bra tips....

  Kraaam

  SvaraRadera
 3. Jättefina kort, som vanligt! Du har snygga kantstansar.
  Precis som du har jag mina stämplar i pärmar, men vet ej om jag är riktigt nöjd med det. Tidigare hade jag dem "utlagda" i lådorna i en hurts, men kände mig inte riktigt nöjd med det heller. Har funderat på att inhandla fina förvaringsaskar (typ Åhléns el. likn.) men har inte bestämt mig än.... Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Anneli
  Måååånga kort igen, och alla så fina.
  Jag förvarar mina stämplar så här: Först har jag stämplat upp motiven på kopieringspapper som sedan är laminerade för att passa i plastfickor för Cd- skivor och sedan har jag olika lådor....Höst, jul, Skogstokiga, Magnolia och en låda för blandat. Jag är inne på att skaffa en pärm med dragkedja i A4 storlek, laminera och ha i fickor. Det fungerar ju om det är EZ mount på dem. Alltid är det så svårt att hitta den ultimata lösningen för förvaring :) Det känns som att en pärmförvaring blir mer överskådlig samt att det är lätt att ta med till träffar då man kan välja ut de arkblad med stämplar som man tror att man vill använda på träffarna!? Det är inte lätt :) Men du hittar säkert någon bra förvaring som passar dig.... Ha en fin dag!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 5. Finfina julkort !!! Du måste ha gjort många julkort nu. Jag har mina stämplar precis som Susanne i CDplastfickor, sedan i förvaringslådor för CD. Och så har jag sorterat dem i olika teman. Trivs rätt bra med det.Man behöver bara ta med enstaka CDfickor när man ska någonstans.Det är knepigt att hitta bra förvaring. Ulrika visade ju en annan variant på CDpärm i lördags.
  Härlig dag idag, men 2 grader imorse !!!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Superfina som alltid hos dig, ja det är svårt med förvaring men jag har mina i mappar på laminerade papper, fungerar sådaär.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 7. Så mycket fina julkort du har gjort...Ska sätta mig helgen göra några stycken. Det var så kul i lördags komma igång igen...
  Kraaaaaaaaaaaam Anneli

  SvaraRadera
 8. Så mycket fint!

  Jag har mina stämplar i lådor på laminerade ark, tycker det är superbra!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 9. 3 underbart fina julkort till här inne hos dig =)
  Polkagrisen ser mycket god ut!
  Ja, den kantstansen kollade jag på men missade att köpa för ett tag sedan.....är allt bra sugen på den nu!
  Ja herregud, denna förvaring,hihi. Älskar att ändra om och ibland hittar man det perfekta och låter det vara så och vissa saker blir man inte riktig nöjd med.
  Jag har mina i CD-fodral med ett OH-papper i som jag sätter dom på, sorterar efter märke. Sedan har jag alla stämplar uppstämplade på kopieringspapper som sitter i plastfickor i en pärm. När jag sedan vill ha en stämpel bläddrar jag i pärmen, fördelen att ha dom uppstämplade tycker jag är att jag man se om de passar storleksmässigt och kan sätta något utstansat över och mäta om det behövs.

  Hoppas du kommer på en ny förvaring som känns rätt för dig!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 10. Hej Anneli!
  Dina julkort är underbart vackra:) Du lyckas jämt:))
  Håller med dig att den lilla kantstansen är toppen fin. Man kan använda den till så mycket:))

  Må så gott
  Kramizar Marie

  SvaraRadera